اخبار

اعضای برد رشته تغذیه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور روز چهارشنبه 1397/10/5 از امکانات رشته ی تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد بازدید کردند .گروه ارزیاب وزارت متبوع علاوه بر بازدید از کلاس های درس و آزمایشگاه های ویژه این...[more]

انتخاب شایسته جناب آقای دکتر امین صالحی ابرقوئی را به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال 1397 خدمت ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان آرزوی توفیق روزافزون این استاد بزرگوار را خواهانیم.[more]

چهارمین شماره مجله Journal of Nutrition and Food Security    vol.3   issue 4  منتشر شد. علاقمندان می توانند جهت دسترسی به اطلاعات آخرین شماره به آدرس jnfs.ssu.ac.ir مراجعه نمایند.[more]

خانم ناهید رمضانی دانشجوی دکتری علوم تغذیه به عنوان دانشجوی نخبه برگزیده دانشگاه  در سال 1397(بنیاد ملی نخبگان) انتخاب گردید .از خداوند منان سربلندی روزافزون ایشان  را خواهانیم و این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی...[more]

جلسه گروه تغذیه در تاریخ 97/08/29 با حضور اساتید گروه پیرامون بررسی پروپوزال های دانشجویان  در محل دفتر مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در ساعت 7 برگزار می گردد.[more]

جناب آقای محمد محمدی از پایان نامه خود با عنوان" بررسی وضعیت دریافت گروه های غذایی و الگوهای غذایی پیشین و پسین و رابطه ی آن با کمیت و کیفیت خواب در بزرگسالان ساکن شهرستان یزد " در تاریخ دوشنبه 97/09/19 ساعت 12:30 در...[more]

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود گروه تغذیه97/07/01 با حضور ریاست محترم دانشکده بهداشت جناب آقای دکتر احرامپوش و مدیرگروه تغذیه دکتر مظفری و اساتید گروه و دانشجویان برگزار و ضمن خوشامد گویی به دانشجویان و معرفی گروه توسط دکتر...[more]

Displaying results 1 to 7 out of 159
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 Next > Last >>

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اعلام ایرادهای لبنیات سنتی به مردم توصیه کرد از لبنیات پاستوریزه شده استفاده کنند و گفت: لبنیات سنتی به هیچوجه مورد تائید وزارت بهداشت نیست.  به نقل از سازمان...[more]

یک کارشناس تغذیه گفت: رشد و تکامل مناسب جنین بستگی به وزن مادر در دوران بارداری دارد.[more]

محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند نوشیدن میزان متعادل قهوه تاثیر شگرفی بر کاهش خطر مرگ زودهنگام در افراد دارد.[more]

به گزارش ایران ناز رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میگوید خیار ظالم ترین چربی سوز دور کمر وشکم است !می خواهیم نوشیدنی های لذیذ چربی سوز با طعم خیار را به شما آموزش دهیم و پیشنهاد میکنیم با روش‌هایی چربی سوزی با خیار...[more]

ایسنا نوشت: رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی میزان بروز سرطان در کشور را 140 در 100 هزار نفر اعلام و تاکید کرد: مصرف سوسیس و کالباس خط اول سرطان است.[more]

تغذیه ی مناسب نقش مهمی در رشد و تکامل کودکان ایفا می کند. با تغذیه ی مناسب خطر مشکلات سلامتی در آینده کاهش پیدا می کند. و می توان از بیماری های زود هنگام جلوگیری کرد. رفتار غذاخوردن: در سنین 7 تا 12 سال کیفیت غذا خوردن و انتخاب...[more]

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که این امکان وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را کاهش دهد. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان انگلیسی دریافتند، که مصرف روزی ۴ فنجان...[more]

محققان علوم پزشکی اعلام کردند: مصرف گردو رشد و نمو توده های سرطانی روده بزرگ را کند می کند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت،محققان می گویند گردو با ایجاد تغییراتی در ژن های سرطانی، رشد و...[more]

Displaying results 1 to 7 out of 94
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 Next > Last >>