به سایت مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا خوش آمدید. سعی بر این است تا گزیده ای از اخبار این مرکز شامل برگزاری جلسات، همایشها، کارگاههای آموزشی، سمینارها، همچنین هرگونه اطلاعاتی در خصوص برنامه های انجام شده و در دست اقدام مرکز در این بخش قرار داده شده و بروز رسانی گردد. امید است بتوانیم با اطلاع رسانی دقیق گامی در جهت ارتقای شناخت مخاطرات مواد غذایی و سلامت جامعه برداشته و به تولید غذای سالم و ایمن کمک نمائیم.
کلیه اخبار سایت...
انتخاب سرکار خانم دکتر اسلامی به عنوان پژوهشگر برتر استان
سرکار خانم دکتر گیلدا اسلامی (معاون محترم پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا) به عنوان پژوهشگر برگزیده استان یزد در سال 1397 انتخاب شدند. کلیه اساتید و کارمندان مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا کسب این افتخار را به ایشان تبریک عرض نموده و از حضرت حق برایشان توفیقات بیش از پیش مسئلت می نمایند.
انتخاب مجله JFQHC به عنوان مجله برتر علوم پزشکی در استان یزد
در مراسم هفته پژوهش در روزسه شنبه مورخ 4/10/97، فصلنامه علمی پژوهشی Journal of Food Quality and Hazards Control وابسته به مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا، به عنوان مجله برتر علوم پزشکی برگزیده شد. در این مراسم که توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و در سالن جوادی بیمارستان شهید صدوقی این دانشگاه برگزار شد، سرکار خانم دکتر گیلدا اسلامی (سردبیر این مجله) به عنوان سردبیر برتر انتخاب شده و مورد تقدیر قرار گرفتند. شایان ذکر است که این مجله هم اکنون در پایگاه بین المللی اسکوپوس نمایه می شود