مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا

همکاری مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا در برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تولیدات ارگانیک (یزد- 7 آبان 1396)

 در روز یکشنبه مورخ 7 آبان 1396، کارگاه آموزشی آشنایی با تولیدات ارگانیک در یزد با همکاری معاونت غذا و دارو، مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا و دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد. دکتر بهادر حاجی محمدی سرپرست مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد یکی از سخنرانان این کارگاه بود که به تشریح مباحث مرتبط با سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی ارگانیک پرداخت.

 

 

بازدید دبیر محترم ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا   

جناب آقای دکتر مصطفی قانعی دبیر محترم ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روز چهارشنبه مورخ اول آذر ماه 1396 با حضور در محل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا بازدید کردند.  

 

کارگاه"الایزا" در تاریخ 10 آبان 96 توسط مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا برگزار گردید.

 


 

کارگاه" کار با حیوانات آزمایشگاهی و تشریح" در تاریخ 1 آذر 96" توسط مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا برگزار گردید                      .

 

 

  

کارگاه"کشت سلولی" در تاریخ 22 آذر 96 توسط مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا برگزار گردید.

 
 

"گفتگوی زنده تلویزیونی دکتر بهادر حاجی محمدی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا در شبکه 4 سیما در تاریخ 16 بهمن1396 "

"مشاهده فایل تصویری"

 

"برنامه زنده تلویزیونی مهمانخانه شبکه 4 سیما با موضوع غذای سالم و ایمنی غذا در روز دوشنبه مورخ 16 بهمن 1396 پخش شد. دکتر بهادر حاجی محمدی رئیس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد مهمان این برنامه بود و در مورد مبانی سلامت غذا و پیشگیری از بیماری های منتقله از مواد غذایی مطالبی را عنوان کرد."

 

 
 

مراسم جشن نوروزی استقبال از سال 1397، با حضور اعضای هیات موسس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا ( دکتر محمدحسن احرام پوش، دکتر هنگامه زندی، دکتر گیلدا اسلامی، دکتر بهادر حاجی محمدی ) و کارشناسان مرکز تحقیقات (خانم ها الهه لونی، سعیده سادات حسینی، ملیحه غفاریان، و شهره طاهری) در روز یکشنبه 20 اسفند 1396 در محل دفتر مرکز برگزار شد. 

مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای کلیه همکاران، حلول سال نو و بهار طبیعت را تبریک عرض می نماید.

 

 

کارگاه آشنایی با اصول تهیه محیط کشت و روش کشت در صنایع غذایی در تاریخ 10 و 11 اردیبهشت 1397 توسط مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا برگزار گردید.

 

سازمان جهانی بهداشت 7 ژوئن را به عنوان روز جهانی ایمنی غذا انتخاب کرده است. "ایمنی غذا، مسئولیتی همگانی" به عنوان شعار سال 2019 روز جهانی ایمنی غذا انتخاب شده است. ضمن گرامیداشت این روز و عرض خداقوت به کلیه دست اندرکاران، متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه ایمنی غذا، امید است همگی در انجام وظایف و استمرار تلاش مجدانه به منظور ارتقای سلامت غذای مردم موید باشند.

کارگاه"سبک زندگی از ژنوتایپ تا فنوتایپ" با سخنرانی مشاور عالی وزیر محترم بهداشت، ریاست محترم مرکز تحقیقات سرطان، جناب آقای دکتر محمد اسماعیل اکبری متخصص جراحی و فوق تخصص سرطان، از پزشکان و جراحان بنام و با سابقه کشور که سال ها تجربه مدیریت در سطوح کلان مدیریتی از جمله معاونت وزارت بهداشت را دارند در روز پنجشنبه 23 خرداد ساعت 11 صبح در سالن شورای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی توسط مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا برگزار شد.

 
 

اطلاع رسانی همایشها ,سمینارها و کنگره ها