مطالب مفید

آیین نامه های ملی کنترل مواد غذایی

Initiates file downloadدستورالعمل غذاهای فراسودمند

Initiates file downloadراهنمای بازرسی بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

Initiates file downloadراهنمای برنامه های پیش نیاز برای سلامت و ایمنی مواد غذایی

Initiates file downloadشرایط بهداشتی مراکز فروش مواد غذایی

Initiates file downloadضوابط فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی فرایند شده

Initiates file downloadضوابط فنی واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی

Initiates file downloadضوابط و معيار استقرار كارخانجات و احدهای مرتبط با مواد غذایی

Initiates file downloadغذای حلال

Initiates file downloadقانون مواد خوردني آشاميدني آرايشي بهداشتي

Initiates file downloadمقررات بهداشتی کارگران کارگاه های تولید مواد غذایی

Initiates file downloadضوابط بهره برداری از واحدهای تولیدی سبزیجات

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی فراورده های کنسروی

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فراوری شده

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب معدنی

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولیدکننده روغن خوراکی

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های تخم مرغ

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های شیری پروبیوتیک

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای تولیدی قند و شکر

Initiates file downloadضوابط فنی بهداشتی واحدهای فراوری پسته

Initiates file downloadضوابط فنی کارخانه های فراورده های گوشتی

Initiates file downloadضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها

Initiates file downloadآشکارسازی آلرژن های غذایی با روش بیولوژی مولکولی

Initiates file downloadروش هاي جامع براي آنالیز مولکولی نشانگرهاي زيستی

Initiates file downloadبیوتکنولوژی- ایمنی غذاهای تراریخته با منشا حیوانی

Initiates file downloadبیوتکنولوژی- ایمنی غذاهای تراریخته با منشا گیاهی

Initiates file downloadبیوتکنولوژی- ایمنی غذاهای تراریخته با منشا میکروارگانیسم ها

Initiates file downloadحلوا ارده- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadارده- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadدانه کنجد- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadشیرپاستوریزه- ویژگی ها و روش های آزمون

Initiates file downloadپنیر- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadبستنی- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadدوغ ساده- ویژگیها و روش های آزمون

Initiates file downloadشکلات- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadعسل- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadمغز پسته- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadهمبرگر خام منجمد-ویژگیها

Initiates file downloadسوسيس و كالباس- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadآب انار- ویژگیها

Initiates file downloadآب میوه ها- روشهای آزمون

Initiates file downloadآبغوره- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadآدامس- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadآرد برنج- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadآرد گندم- ویژگیها و روش های آزمون

Initiates file downloadاسید سیتریک خوراکی- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadبیسکویت -ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadپودر سیر- ویژگیها و روش های آزمون

Initiates file downloadتافی و آبنبات- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadجوپوست كنده- ويژگي ها و روش هاي آزمون

Initiates file downloadچای سیاه- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadچاي كيسه‌اي - ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadخمیر مایه نان- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadرب انار- ویژگیها وروشهای آزمون

Initiates file downloadروغن کنجد- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadسركه- ويژگيها

Initiates file downloadشکر سفید- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadشیر طعم دار- ویژگی ها و روش های آزمون

Initiates file downloadشیر فرادما - ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadشیره انگور- ویژگیها و روش های آزمون

Initiates file downloadشیرینی های آردی- ویژگی ها و روشهای آزمون

Initiates file downloadقند حبه- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadقند کله- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadقند کلوخه- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadكره گياهي (مارگارين)- ويژگيها

Initiates file downloadكنسرو رب گوجه فرنگي- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadكنسرو ماهي تون در روغن- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadکاکائو- پودر کاکائو- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadکباب لقمه خام منجمد- ویژگیها

Initiates file downloadکلوچه- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadکنسرو ماهی تون با قارچ- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadگندم پوست كنده- ويژگي ها و روش هاي آزمون

Initiates file downloadماکارونی- ویژگی ها و روشهای آزمون

Initiates file downloadمحصولات مرغ پخته شده آماده مصرف منجمد- ویژگیها

Initiates file downloadنان هاي حجيم و نيمه حجيم- ويژگيها و روشهاي آزمون

Initiates file downloadنمک خوراکی یددار- ویژگیها و روشهای آزمون

Initiates file downloadنمک خوراکي- ويژگيها

Initiates file downloadنوشابه هاي گازدار- ويژگيها

Initiates file downloadدستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فراورده های خام دامی