مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی

بسمه تعالی

در راستای ارتباط صنعت با دانشگاه مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی ،فعالیتهای زیر را در جهت این ارتباط پیشنهاد می دهد.

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به سازمانها و نهاد های ورزشی

1-  طراحی رژیم های غذایی جهت ورزشکاران حرفه ای (فوتبال، والیبال، بدنسازی، وزنه برداری و غیره)

2-   معرفی مکمل های غذایی سالم و بهداشتی و تعیین مقدار مصرف آنها

3-  آموزش شیوه تغذیه صحیح در مراحل مختلف (دوره بدنسازی، دوره تمرین،  پیش از انجام مسابقه و بعد از آن)

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به کارخانجات تولید مواد غذایی

1-    نحوه بهبود کیفیت غذاهای تولیدی کارخانه از لحاظ سلامت جامعه

2-   نحوه غنی سازی مواد غذایی مختلف با ویتامین ها و مواد معدنی

3-  آموزش تغذیه صحیح به کارمندان و کارگران

4-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

5-   طراحی منو های غذایی سالم جهت سرو وعده های غذایی در کارخانه

6-   اکثر مواد غذایی برچسب گذاری جدیدی داشته باشند. یعنی به تفکیک سه رنگ سبز، زرد و قرمز از نظر هر یک از موارد زیر
باید در این آرم درج شده و بر روی محصول قید شود.
-
قند
-
چربی
-
اسیدچرب ترانس
-
نمک

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به کارخانجات صنعتی

1-    آموزش تغذیه صحیح به کارمندان و کارگران

2-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

3-  طراحی منو های غذایی سالم جهت سرو وعده های غذایی در کارخانه

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به سازمان بهزیستی

1-    آموزش تغذیه صحیح به کارمندان و کارگران و افراد تحت پوشش

2-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران و افراد تحت پوشش (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

3-  طراحی بسته های سالم تغذیه ای برای کمک به گروه های در معرض خظر مانند اطفال و مادران دچار سوء تغذیه

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به کمیته امداد امام خمینی

1-    آموزش تغذیه صحیح به کارمندان و کارگران و افراد تحت پوشش

2-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران و افراد تحت پوشش (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

3-  طراحی بسته های سالم تغذیه ای برای کمک به گروه های در معرض خظر مانند اطفال و مادران دچار سوء تغذیه

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به نهاد های خیریه خصوصی

1-    آموزش تغذیه صحیح به افراد تحت پوشش و کارمندان

2-   طراحی بسته های سالم تغذیه ای برای کمک به گروه های در معرض خظر مانند اطفال و مادران دچار سوء تغذیه

3-  طراحی بسته های سالم غذایی که توسط خیریه ها تهیه و بین افراد نیازمند توزیع می گردد.

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به ادارات جهاد کشاورزی

1-     همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی در مورد نظارت بر آلودگی و سلامت محصولات کشاورزی

2-   مشاوره در مورد اجرای طرح های تحقیقاتی در مورد اثر محصولات تولید شده بر روی سلامتی

3-  آموزش تغذیه صحیح به کارمندان

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به استانداری

1-     آموزش تغذیه صحیح به کارمندان

2- ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به بسیج

1-    آموزش تغذیه صحیح به بسیجیان و عموم اقشار جامعه

2-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای کارمندان و کارگران (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

3-  مشاوره در جهت اجرای صحیح طرح های خیریه در جهت بهبود وضعیت غذایی مردم در مناطق مختلف تحت پوشش

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به ارگان های نظامی

1-    آموزش تغذیه صحیح به پرسنل نیرو های نظامی

2-   ارزیابی وضعیت تغذیه و تجویز رژیم های غذایی برای پرسنل (به خصوص مبتلایان به بیماری های مزمن)

3-  طراحی و تولید مکمل های خوراکی (انرژی زا، افزایش دهنده هشیاری و ...) جهت افزایش توانمندی های نیروهای نظامی در  عملیات مختلف نظامی (هوایی، آبی و خاکی)

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به کلینیک های سلامت

1-    تجویز رژیم های غذایی جهت بیماری های متابولیک، دیابت، قلبی-عروقی، اعصاب و روان، پوستی، گوارشی، استخوانی

2-    تجویز رژیم های غذایی جهت دوران های مختلف زندگی: بارداری، شیردهی، نوزادی، کودکی، نوجوانی، بزرگسالی، سالمندی

3-  اجرای طرح های تحقیقاتی مختلف

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به رستوران ها

1-  طراحی منوهای مختلف غذایی با انرژی های یکسان و بر اساس انرژی مورد نیاز فرد مراجعه کننده

2-   طراحی منو های غذایی حاوی غذای های فرا سودمند

     3- طراحی روش های پخت و تهیه غذا ها به صورت مناسب برای پیشگیری از انواع بیماری های مزمن

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به صنوف(نانوایی،میوه فروشی و...)

1-    طراحی پوستر های حاوی اطلاعات تغذیه ای در مورد غذا هایی تولیدی هر صنف (انواع نان، میوه جات و سبزیجات، لبنیات و غیره) به منظور افزایش فروش و درآمد

2-   آموزش نحوه صحیح فراوری غذا های تولیدی به منظور افزایش ایمنی و سلامت آنها

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به حوزه علمیه

  1-    اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک به منظور سنجش اثر غذا ها بر روی سلامتی

  2-آموزش شیوه صحیح تغذیه به طلاب و اساتید محترم

 

ارائه خدمات مشاوره ای و پژوهشی به سایر موسسات و مراکز دانشگاهی

1-    اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک در زمینه بهبود کیفیت و ایمنی غذای ها، تولید غذای های سالم و فراسودمند، غنی سازی مواد غذایی و اثر محصولات غذایی یا ترکیبات غذایی بر روی سلامتی