دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

دفتر امور ایثارگران

مشاهده اخبار و اطلاعیه

دیدار با همسر شهید عزیزی به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا

پیرو دیدارهای مناسبتی دفتر امور ایثارگران، به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا امروز دوشنبه 27دیماه آقایجعفری مشاور رئیس دانشگاه و جمعی از فرزندان شهید دانشگاه با همسر شهید  علی اکبر عزیزی دیدار و لحظاتی را با ایشان به گفتگو و احوال پرسی نشستند.

مختصری از زندگینامه شهید گرانقدر:

شهيد محمدعلي عزيزي در سال 1333 در شهر زارچ ديده به جهان گشود و تنها پسر خانواده بود و ديگر خانواده‌اش فرزند ديگر نداشتند. پ درش مهر و محبت زيادي به او داشتند، چون تنها اميد خانواده بود. و در سن 5 سالگي جهت فراگرفتن قرآن مجيد به مكتب خانه رفت و در سن 7 سالگي رهسپار مدرسه شد و تا كلاس پنجم ابتدايي ادامه داد و بعد از آن، در كارهاي خانه به مادر و پدر كمك مي‌كرد. و مدتي هم به كارخانه رفت تا از اين طريق، مخارج پدر و خودش را تأمين نمايد. بعد از مدتي هم به استخدام بهداري درآمد و در بيمارستان فرخي شروع به كار كرد و سرانجام، پس از چندين ماموريت داوطلبانه به جبهه در منطقه فكه به درجه شهادت نائل آمد.

1400/10/27