دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

دفتر امور ایثارگران

مشاهده اخبار و اطلاعیه

ادای احترام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد به شهدای مدافع سلامت

در اولین روز از هفته سلامت، دکتر خطیبی، سرپرست و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشگی یزد با حضور در گلزار شهدای یزد ضمن قرائت فاتحه و نثار شاخه گل، از رشادت‌ها و مقام والای شهدای دفاع مقدس و مدافع سلامت تجلیل کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد در این مراسم گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا در ایران پرستاران ، پزشکان و کادر درمانی برای حفظ سلامت مردم به قیمت جانشان پای کار آمدند و قهرمانانه ایستاده اند و جانفشانی می کنند.

دکتر خطیبی ادامه داد: مدافعان سلامت، امروز با ایثار و فداکاری خود بار دیگر یاد و خاطره دوران دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان را به تصویر کشیدند و در این مسیر جان خود را نیز در راه دفاع از سلامت هموطنان فدا کرده اند.

وی تصریح کرد: بی شک جهاد و از خودگذشتگی مدافعان سلامت همچون مدال زرینی بر تارک تاریخ این مرز و بوم باقی خواهد ماند و مدافعان سلامت همچون مدافعان حریم مرزهایمان در دفاع مقدس و مدافعان حرم، ستارگان تابناک آسمان شهادت می‌مانند و می‌درخشند.

1401/02/18