-->
جلسه بهبود کیفیت آرد استان
دوشنبه 17 دي 1397 10:14


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داوری دانشگاه جلسه بهبود و بررسی مشکلات در حوزه آرد و نان استان صبح روز شنبه با حضور دکتر رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی، سرکار خانم مهندس شجاعی فر معاون محترم استاندارد، آقای مهندس پایدار مدیر کل محترم غله، آقای مهندس عادلی کارشناس کنترل مواد غذایی در صنعت آرد و غلات و آقای مهندس کفاش زاده رئیس اداره نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی درمعاونت غذا و دارو برگزار شد.

درابتدا دکتر مورکیان ضمن خوش آمد گویی در خصوص بروز مشکلات و معضلات مختلف در حوزه آرد و نان در شرایط کنونی نظیر کیفیت متغیر آرد و افزودن افزودنی های غیر مجاز و مصنوعی به نان ، افزایش مصرف نمک در نان توسط برخی نانوایها هشدار و لزوم پیش بینی و در نظر گرفتن راه های بهبود کیفیت آرد یادآور شد.

در این جلسه اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند و راهکارهای پیشنهادی طی صورتجلسه ای جهت تایید استانداری و مسئولین استان تنظیم شد.


بازگشت

نویسنده ای وجود ندارد

پبامی موجود نمی باشد.