رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: در راستای دستیابی مردم به نان کامل (حاوی سبوس و جوانه گندم ) ، برنامه آرد و نان کامل به همت استانداری، فرمانداری و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با راه اندازی پنج واحد نانوایی عرضه کننده نان کامل اجرایی شد.

به گزارش وبدا – یزد، به نقل از روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان،
دکتر سید مسعود موسوی افزود:
دلیل اصلی مغذی بودن سبوس، وجود ویتامین های گروه ب در آن است.
وقتی سبوس غلات جدا می شود، ویتامین های تیامین یا B1، نیاسین یا B3 و بیوتین آنها کاهش می یابد.

او ادامه داد:نان سبوس دار به دلیل ایجاد حس سیری باعث پیشگیری از ابتلا به چاقی و فیبر موجود در آن باعث پیشگیری از یبوست و بیماری های گوارشی می شود.

آدرس نانوایی های پخت نان کامل در شهرستان یزد به شرح زیر است:

  • امامشهر- بلوار رسالت بعد از میدان آرمان ما بین کوچه ۴۵ و ۴۷
  • خیابان تیمسار فلاحی- ابتدای بلوار جهاد
  • بلوار مدرس ابتدای خیابان صحرا
  • آزادشهر – فلکه سوم به سمت خیرآباد
  • آزادشهر – فلکه چهارم – کوچه گلستان ۵۲

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *