کارشناس مواد غذائی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بر رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی رمضان و استفاده از همه گروه‌های غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن تاکید کرد.

به گزارش وب دا یزد- دکتر علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به توصیه‌های کاربردی تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان گفت: عادات و رفتارهای غلط غذایی، مشکلات سلامتی، چاقی و اضافه وزن را به همراه خواهد داشت که گرفتن روزه در ماه مبارک رمضان به کاهش عوارض و درمان عمده بیماری‌های مرتبط با این موضوع، نقش موثری دارند.
وی با بیان این که تأثیر روزه داری به کیفیت و کمیت غذای مصرفی و تغییرات وزن در طول ایام روزه داری وابسته است، افزود: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت خاصی برخوردار است تا هم عادات غذایی نادرست اصلاح شود و هم از برکات معنوی این ماه بهره مند شویم.
دکتر کمالی با تاکید بر اینکه در این ایام باید دو اصل تعادل و تنوع را در برنامه غذایی روزانه رعایت کنیم، ادامه داد: برای تقویت سیستم ایمنی بدن از همه گروه‌های غذایی مانند نان و غلات، شیر و لبنیات کم چرب، سبزی‌ها، میوه‌ها، انواع گوشت، حبوبات و تخم مرغ به میزان کافی استفاده کنیم.
این کارشناس موادغذایی توصیه کرد: روزه داری برای همه بزرگسالانِ سالم، می‌تواند ایمن باشد اما افراد مبتلا به بیماری های دیابت، فشار خون و … قبل از اقدام به گرفتن روزه باید با پزشک خود مشورت کنند.
دکتر کمالی خاطرنشان کرد: در صورتی که وزن شما مناسب است در ایام روزه داری سعی کنید با استفاده از توصیه‌های مناسب تغذیه‌ای، وزن خود را ثابت نگه دارید و اگر اضافه وزن دارید، با کمی کاهش در دریافت انرژی، طبق نظر مشاوران تغذیه به کاهش وزن خود کمک کنید تا از اثرات سودمند آن برخوردار شوید.
کارشناس مواد غذائی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد توصیه کرد: از مصرف زیاد مواد قندی و چربی در این ایام خودداری کنید زیرا مصرف بی رویه مواد قندی، نوشیدنی‌های شیرین، غذاهای چرب و سرخ شده و مصرف زیاد نمک باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *